Kom luisteren en genieten voor het goede doel!

De Warmste Week

Ruben Van Gucht vertelt kleine en grote anekdotes die de voorbije jaren aan zijn neus zijn gepasseerd. De zoektocht naar Johan Bruyneel in Madrid, racen met Tom Boonen en Niels Albert op Francorchamps, een aanvaring met Marc Wilmots in Brazilië, op hoogtestage met Jurgen Van den Broeck, het evangelie schenken aan Romelu Lukaku, de sprint aantrekken voor Greg Van Avermaet, quizzen met Jan Vertonghen en tochten van honderd kilometer lopen, ...

Sportman is een wereldreis door Europa, Afrika en Zuid-Amerika, waarin de gebeurtenissen door de ogen van de sportjournalist én de sporter in de journalist worden verteld.

Van Gucht trekt op tournee met twee van z’n vaste muzikale compagnons: Mathieu & Guillaume. De troubabroers uit Antwerpen ondersteunen, vervolledigen of vertalen de verhalen in muzikale bewoordingen.

Dit optreden gaat door op woensdag 19/12 (20u15) in de theaterzaal van De Valkaart en kadert in de Warmste Week van Music For Life (Studio Brussel). De vzw Tope Sterk(er) baat de bar en vestiaire uit. De inkomsten zijn bestemd voor de 1.000 km voor Kom op tegen Kanker.

Wanneer: woensdag 19 december om 20u15

Waar: Theaterzaal De Valkaart

 

Tickets kosten 16 euro. Bestellen via de webshop, via tel 050 819 900 of vrijetijd@oostkamp.be. Meer info vind je op de website van Oostkamp.