Met jouw Beleefoostkamp.pas kan je prijzen winnen!

Heb jij een Beleefoostkamp.pas of een gewone Joyn-kaart? En is deze geregistreerd? Perfect! Dan maak jij wekelijks kans op een Oostkampse cadeaubon van 50 euro. Het enige dat je hoeft te doen, is jouw Beleefoostkamp.pas scannen aan de tablet bij een van de deelnemende handels- &of horecazaken, want voor elke scan ontvang je één winstkans.

Elke scan bij een deelnemende handelszaak staat gelijk aan één winstkans. Dus hoe meer winstkansen je verzameld hebt per week, hoe meer kans je maakt om 50 euro te winnen!

Elke week 2 winnaars!

Elke maandag worden er 2 winnaars gekozen! Via onze blog en sociale media kanalen (o.a. Facebook, Twitter en Instagram) maken wij de winnaars bekend. Deze personen winnen elk een Oostkampse cadeaubon t.w.v. 50 euro en ze worden persoonlijk gecontacteerd om de cadeaubon in ontvangst te komen nemen.

Registreer jouw Oostkampse Joyn-kaart om te winnen

Enkel de mensen die een geregistreerde (Oostkampse) Joyn-kaart hebben, maken kans om wekelijks in de prijzen te vallen. Een geregistreerde (Oostkampse) Joyn-kaart stelt ons namelijk in staat om contact op te nemen met de winnaar. Het is hierbij van belang dat je een e-mailadres en telefoonnummer opgeeft. Jouw telefoonnummer wordt enkel gebruikt voor het opbellen van de winnaars.