Staat jouw handelszaak nog niet op de website?

Via onderstaande button 'Handelaarspagina aanmaken / wijzigen' kom je op het handelaarsplatform van Beleef Oostkamp terecht. Ga als volgt te werk om een nieuwe handelaarspagina aan te maken:

  1. Klik op: 'Nieuwe handelaar'
  2. Vul alle gegevens aan en geef een geldig e-mailadres op.
  3. Na controle plaatsen wij deze zo snel mogelijk online op de website Beleef Oostkamp.

Wens je wijzigingen aan te brengen?

Indien je wijzigingen wenst aan te brengen aan jouw handelaarspagina, klik dan op de blauwe button hierboven en klik vervolgens op 'wachtwoord vergeten / aanvragen'. Geef jouw e-mailadres op en je zal een e-mail ontvangen met daarin een wachtwoord. Met dit wachtwoord kan je inloggen en, eenmaal aangemeld, wijzigingen aanbrengen aan jouw handelaarspagina.

Ondervind je problemen?

Voor vragen kan je steeds contact met ons opnemen via onderstaande button 'Contacteer ons'. Alvast bedankt voor jouw interesse!

Wenst u met uw zaak deel te nemen?

Dat is goed nieuws! Deelnemende handelszaken genieten heel wat extra diensten en mogelijkheden om hun aanwezigheid in de markt te bekrachtigen. Elke deelnemende handelszaak krijgt een klantenkaart systeem, een online handelaarspagina op www.beleefoostkamp.be, kan nieuwsbrieven uitsturen en komt meermaals in de kijker op sociale media en in de nieuwsbrief van Beleef Oostkamp.

Heeft u interesse? Neem dan via onderstaande button contact met ons op per e-mail.